Участь у конкурсах

в 2013-2014 н.р.

/Files/photogallery/774/kxJBSLEfgaQ.jpg

Участь у ІІІ Всеукраїнському дитячому фестивалі „Україна - сад” 10-12 жовтня 2013 року в м.Київ в складі команди від Закарпатської області учениці 7 класу Федак Олександри з дослідницькою роботою:„Вирощування саджанців підщеп для розмноження плодових дерев” (склад учасників фестивалю: Ілько Іван, учень 11 класу Тересвянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Тячівського р-ну, Лоскій Крістіна, учениця 10 класу Сторожницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Ужгородської р-ну, Федак Олександра, учениця 7 класу Малокопанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Виноградівського р-ну)

Результат: Федак Олександра нагороджена грамотою Націонльного еколого-натуралістичного центру за високі результати в дослідницькій та практичній діяльності.

За підсумками фестивалю команда Закарпатської області стала переможцем ІІІ Всеукраїнського фестивалю „Україна – сад” і була нагороджена грамотою за зайняте І місце на виставці-презентації досягнень творчих учнівських об’єднань садівничого профілю.

Наказ НЕНЦ № 49 від 12.10.2013року

Про участь у фестивалі "Україна - сад" можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Міністерства освіти і науки України , на сайті Закарпатського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, та сайті Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Я. як вчитель біології, Малокопанської ЗОШ І-ІІ ст. нагороджена Подякою Закарпатського обласного ЕНЦУМу за підготовку учня, переможця виставки-презентації досягнень творчих учнівськиї об'єднань садівничого профілю ІІІ Всеукраїнського дитячого фестивалю "Україна-сад"

анімація

Участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Зоологічна галерея» (Дубровка Мирослава , роботи «Сорока-білобока», «Вінценосний журавель – птах Африки» (березень 2013р.)

Дубровка М.

Результат: 1. Дубровка Мирослава нагороджена грамотою Закарпатського обласного ЕНЦУМу як переможець обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Зоологічна галерея».

2. Як керівник гуртка нагороджена грамотою Закарпатського обласного ЕНЦУМу за підготовку переможця обласного етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку "Зоологічна галерея"
Наказ №45 від 14.04.2014 р.
Дубровка Мирослава - нагороджена грамотою Національного ЕНЦ як переможець Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку "Зоологічна галерея"

Наказ НЕНЦ № 47 від 5 червня 2014 року

анімація

Участь у загальностанційній виставці «Воскресни, писанко»

Федак О

Федак Олександра, 7 клас (г-к «Фітодизайн») з роботою «Курча чекає Великодня».

Робота Федак О.

Пасхальний рушник виконаний у техніці вишивки стрічками.
Дубровка Мирослава, 8 клас (г-к «Основи біології») з роботою «Пасхальний вернісаж».

конкурси 2014конкурси 2014

Пасхальний рушник виконаний у техніці вишивки бісером.
Ось так виглядали роботи Федак Олександри та Дубровка Мирослави на виставці.

Роботи учнів на виставці

Федак Валєрія, 8 клас (г-к «Основи біології»), робота – мальованка «Великодній оберіг»

Писанка

Участь учнів 9 класу у шкільному і районному етапі виставки-клнкурсу "Воскресни писанко!

анімація

Участь у новорічно-різдв’яній виставці «Новорічна композиція» та "Український сувенір"

конкурси 2014

Федак Олександра, 7 клас з роботою «Свято наближається»

конкурси 2014

Результат: 1. Федак Олександра нагороджена грамотою Виноградівського районного ЕНЦ учнівської молоді за перемогу та високий рівень виконаної роботи ( конкурс «Український сувенір»).
2. Федак Олександра нагороджена грамотою Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за активну участь в обласному конкурсі «Український сувенір та високий рівень виконання роботи «Свято наближається»
Наказ № 152 від 25.12.2013 р.
Дубляк Марія, 7 клас з роботою «Солодка ялинка»

конкурси 2014

Результат: Дубляк Марія нагороджена грамотою Виноградівського районного ЕНЦ учнівської молоді за ІІ місце у номінації «Стилізована ялинка» та високий рівень виконаної роботи.

конкурси 2014

Федак Валєрія, 8 клас з роботою «Новорічна красуня»

конкурси 2014

Результат: Федак Валєрія нагороджена грамотою Виноградівського районного ЕНЦ учнівської молоді за ІІ місце у номінації «Новорічна картина» та високий рівень виконаної роботи.

Наказ Виноградівського РЕНЦ №39 від 20.12.2013р.

анімація

Участь у загальностанційній виставці РЕНЦ «Земля на зернятці стоїть»

Робота Свищо Сільвії, 9 клас(г-к «Основи біології» ) - «Хліб – усьому голова»

Витинанка

Результат: Свищо Сільвія нагороджена грамотою Виноградівського районного ЕНЦ учнівської молоді за перемогу у номінації «Дитячі поробки» та високий рівень виконаної роботи.
Наказ Виноградівського РЕНЦ №34 від 12.11.2013р.

анімація

Участь у загальностанційній виставці «Завітала щедра осінь»
Федак Олександра, 7 клас (г-к «Фітодизайн»)з роботою «Завітала щедра осінь»

конкурси 2014

Результат: Федак Олександра нагороджена грамотою Виноградівського районного ЕНЦ учнівської молоді за оригінальність, змістовність та високий рівень виконаної роботи.

Наказ Виноградівського РЕНЦ №31 від 18.10.2013р.
Робота гуртківців

Робота гуртківців

анімацанімацанімацанімацанімац

Кiлькiсть переглядiв: 1600

Коментарi