Участь у конкурсах

в 2014-2015 н.р.

/Files/images/uchast_u_konkursah/IMG_20141008_160008.jpgУчасть у Всеукраїнському дитячому фестивалі „Україна - сад” 8-10 жовтня 2013 року в м.Київ учениці 8 класу Федак Олександри з дослідницькою роботою: „Вирощування саджанців підщеп для розмноження плодових дерев” в складі команди від Закарпатської області (Роман Оксана, учениця 11 класу Широківської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів Виноградівської районної ради; Федак Олександра, учениця 8 класу Малокопанської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів Виноградівської районної ради; Пацкан Іван, учень 9 класу Золотарівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів.). В рамках заходу відбулась презентація науково-дослідницьких та експериментальних робіт учасників фестивалю. Федак Олександра гідно представила свою науково-дослідницьку роботу та посіла ІІІ місце.

федак О Укр-сад-14Результат: Федак Олександра нагороджена грамотою Національного еколого-натуралістичного центру за зайняте ІІІ місце за високі результати в дослідницькій та практичній діяльності.

За підсумками фестивалю команда Закарпатської області стала переможцем і була нагороджена грамотою за зайняте ІІІ місце на виставці-презентації досягнень творчих учнівських об’єднань садівничого профілю.

Наказ НЕНЦ № 56 від 10.10.2014 р.

/Files/images/uchast_u_konkursah/8lc-KK28iTI.jpg

анімація

Кiлькiсть переглядiв: 1043

Коментарi